Novosti

Od sutra, 1. rujna, dimnjačarske poslove na području grada Ivanca obavlja novi koncesionar, Dimnjačarstvo Valjak

Srijeda

Od četvrtka, 1. rujna, dimnjačarske poslove na području grada Ivanca počinje obavljati novi koncesionar, Dimnjačarstvo Valjak iz Črešnjeva.

S tom tvrtkom je koncesijski ugovor za razdoblje od idućih 5 godina Grad Ivanec sklopio nakon provedenog postupka javne nabave.

Dimnjačarstvo Valjak počinje raditi sutra u Škriljevcu, a odmah nakon toga na red dolazi Ivanec, gdje će se dimnjačari zadržati cijeli rujan pa sve do polovice listopada.

Prema planu, nakon toga slijedi obilazak Lančića, Knapića, Vuglovca, Gečkovca, Kaniže itd. U privitku ovoga teksta nalaze se i cjenik usluga te Godišnji plan obavljanja dimnjačarskih usluga za novu sezonu, u kome možete vidjeti kada će dimnjačari boraviti u vašem naselju.

Sve građane i ovoga puta podsjećamo da su, temeljem Odluke o obavljanju dimnjačarskih poslova, koncesionaru dužni omogućiti:

  • pregled i čišćenje dimovodnih objekata i uređaja za loženje
  • dati podatak o broju i vrsti uređaja za loženje i dimovodnih objekata te sezoni loženja
  • omogućiti mu pristup svakom uređaju za loženje i dimovodnom objektu koji se koristi, a sve navedeno radi zaštite života ljudi i imovine te otklanjanja potencijalnih uzroka opasnosti od požara, plinova i dima.
print