Novosti

19. sjednica Gradskog vijeća Ivanec održat će se u četvrtak, 14. srpnja

Utorak

Predsjednik Gradskoga vijeća Ivanca Zdenko Đuras, za četvrtak, 14. srpnja, sazvao je 19. sjednicu Gradskog vijećagrada Ivanca.

Po završetku Aktualnog sata, na kojem će gradonačelnik odgovarati na pitanja vijećnika, pred ivanečkim gradskim vijećnicima naći će se Rješenje o razrješenju potpredsjednika Gradskog vijeća te Rješenje o izboru potpredsjednika Gradskog vijeća Ivanca.

Među jedanaest točaka dnevnog reda su i treće izmjene i dopune Proračuna Grada Ivanca za 2022. godinu i projekcije za 2023. i 2024. godinu.

Raspravu o Proračunu Grada za 2022. godinu pratit će i rasprava o izmjenama i dopunama pojedinih programa koji ga čine, a ovog puta to su izmjene i dopune Programa građenja objekata i uređenja komunalne infrastrukture, Programa javnih potreba u kulturi te Programa javnih potreba u sportu Grada Ivanca u 2022. godini. 

Na dnevnom redu srpanjske sjednice ivanečkog Gradskog vijeća su, također, Odluke o izmjenama i dopunama Urbanističkog plana uređenja groblja u Ivancu i Margečanu.

Pred vijećnicima će se naći i Odluka o davanju koncesije za obavljanje dimnjačarskih poslova na području grada Ivanca.

Raspravit će se o Odluci o određivanju plaće gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika te o visini naknade za rad gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika.

Jedna od točaka dnevnog reda je i Odluka o naknadama članovima Gradskog vijeća, radnih tijela Gradskog vijeća te predsjednika vijeća mjesnih odbora.

Sjednica će se održati u Kinodvorani u Ivancu s početkom u 18.30 sati.

print