Novosti

Foto: Krešimir Stančić

LJETNA ZABAVA Ove subote, 9. srpnja, vatreni show i zabavno - glazbeni program u Margečanu!

Srijeda

Sve one koji vole pogledati nesvakidašnje atrakcije pozivamo da se ove subote, 9. srpnja, svakako upute na zabavno-glazbenu večer u Margečan, gdje ih, među ostalim, očekuje vatreni show.

Izvest će ga Koprivnički mušketiri i haramije, koji će publici prikazati umijeće baratanja vatrenim rekvizitima i „gutanja“ vatre. Riječ je o pravom spektaklu koji izvode profesionalci i koji svugdje izaziva velik interes. Program počinje u 20 sati.

Vatreni show tek je dio šireg programa koji će izvesti koprivničke povijesne postrojbe. Program će prvi put biti izveden na novouređenom trgu u Margečanu, koji samim time prerasta u otvorenu pozornicu za razne kulturne, zabavne i druge društvene sadržaje.

Organizator manifestacije je Udruga građana Margareta, koja je priređuje kao popratni program tradicionalnog srpanjskog Margetja u Margečanu. Održavanje ove nesvakidašnje priredbe pomaže Grad Ivanec.  

To, naravno, nije sve. Nakon vatrenog showa, slijedi glazba i ples do kasnih večernjih sati uz tamburaški sastav Mamurluk.

Organizatori pozivaju sve posjetitelje da, za još bolji doživljaj, sa sobom ponesu i dekice za piknik te posebno obavještavaju da je ugostiteljska ponuda osigurana u kućici na trgu.

Ova manifestacija dio je programa Ljeto u Ivancu.

Povezani dokumenti

print