Novosti

Klapa Kampanel oduševila, DJ Nesho u programu večeras, Đani Stipaničev u subotu u gradskom parku

Četvrtak

Bogat i raznovrstan program u povodu Dana grada Ivanca prati i niz koncertnih događanja. Tako je nakon nastupa Acustic dua Lucije Job i Hrvoja Funde na Kinotrgu, velik broj posjetitelja u gradskom parku pratio nastup Ivančanima omiljene klape Kampanel.

Uz Kampanele, koji su svoj nastup produljili pola sata više od predviđenog, ne samo da se uživalo i pjevalo, već se i zaplesalo. Kampaneli su (slijedom dugogodišnje suradnje s KUD-om Itas) stari znanci i prijatelji Ivanca, a vidjelo se i to po njihovom neposrednom odnosu s publikom za koju su ovaj put s guštom svirali.

Koncertna događanja nastavljaju se i večeras, ovoga puta za mlađe generacije; nastupa DJ Nesho, s funky/house/tech preradama svevremenskih hitova. Početak je u 20 sati. Dođite, u parku vas čeka i ugostiteljska ponuda!

Na pažnju i svim ljubiteljima popularne glazbe: u ivanečkom parku u subotu navečer od 20 sati očekuje vas sjajan glazbeni štimung uz tamburaški sastav Svita, a nakon vatrometa u čast našega grada, zabava se nastavlja uz koncert Đanija Stipaničeva. Nakon završetka, zabava do „fajronta“ slijedi ponovo uz tamburaše Svite!

Svima želimo dobru zabavu!

print