Novosti

Simpatična komedija „Rastava braka“ nasmijala više od stotinu posjetitelja

Ponedjeljak

-„Idem, i našel si bum drugu koja me bu v redu držala, i jeftineša bu nek ti, i dala bu mi bolši poticaj nek ti...“ – odlučno je svojoj ženi, nakon što ga je izbacila iz kuće, izjavio jedan od protagonista pučke komedije „Rastava braka“, koja je prošlog vikenda u gradskom parku održana u izvedbi dramske udruge Kaj iz Zaboka.

No, je l' to zbilja bilo baš tako odlučno i kako je, nakon zapleta, na kraju završila famozna rastava braka, više od stotinu okupljenih gledatelja doznalo je tijekom simpatične komedije u kojoj su se nasmijali uz pučki humor i sočne dosjetke na svakidašnje teme iz bračnog života. Inače, autorica i redateljice predstave je Đurđica Seleš.

Sve posjetitelje i članove gostujuće udruge na početku i na kraju pozdravio je Miroslav Rohtek iz Glumačke družine Komedijaši KUU-a Stažnjevec, a zahvalu publici uputili su i gosti.

Ova predstava prva je u nizu od četiri planirane predstave iz projekta „Četiri godišnja doba“ Glumačke družine Komedijaši, pri čemu je predviđeno da se u svakom godišnjem dobu u Ivancu izvede po jedna komedija.

Ova, predviđena za proljeće, malo je kasnila jer je morala biti odgođena zbog lošeg vremena, no već sljedeća Ivančane i sve ostale zainteresirane na istom mjestu očekuje u srpnju, u sklopu programa Ljeto u Ivancu.

Ovaj kulturni projekt novčano podupire Grad Ivanec.

print