Novosti

Poziv OPG-ovima za sudjelovanje na Festivalu kiparenja motornom pilom u Salinovcu (18. i 19. 06.)

Petak

Slijedom najavljene pojačane aktivnosti u promidžbi brenda Ivanca kao planinarskog grada, sve gradske manifestacije koje će se idućih dana i tjedana odvijati u sklopu obilježavanja Dana grada, bit će dodatno označene tim sloganom te logom i promidžbenim materijalom.

U cilju povezivanja gradskih događanja i lokalnih OPG-ova, Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. pozivaju OPG-ove na suradnju na manifestaciji  7. hrvatski festival kiparenja motornom pilom, koji će se u Salinovcu održati 18. i 19. lipnja.

Za sve zainteresirane OPG-ove Grad Ivanec i Poslovna zona će osigurati štand (prijevoz i postavljanje), najavu sudjelovanja i promidžbu na webu Grada te, u dogovoru s organizatorima, i na licu mjesta.

Budući da festival obilaze brojni posjetitelji (svake godine okupi ih se do 1.000), ova manifestacija je dobra prilika OPG-ovima za prodaju i promociju svojih proizvoda.

Poslovna zona OPG-ovima stoji na usluzi i u tehničkom i organizacijskom dijelu. Za sve zainteresirane, isprintat će se i službeni natpis na štandu te, po potrebi, i nešto promo materijala. Svi OPG-ovi pozvani su da svakako pripreme i vlastite promo materijale.

Posebno podsjećamo sve izlagače na potrebu poštivanja pravila prodaje na otvorenom (fiskalna blagajna!) koja i inače vrijede za prodaje na sajmovima i manifestacijama sličnog tipa.

Organizator, DŠR Salinovec, a ni Grad Ivanec ni Poslovna zona Ivanec, ne snose odgovornost za eventualne propuste u tom dijelu.

Poziv je otvoren za sve OPG-ove, bez obzira na tip proizvoda ili robe koju nude.  Rashladni uređaji obveza su samog izlagača. Također, ako izlagači na manifestaciji sudjeluju oba dana, trebaju voditi računa o tome da svoju robu preko noći ne ostavljaju na štandovima. 

Prijave svih zainteresiranih OPG-ova primaju se do srijede, 15. lipnja na e-mail: [email protected] ili na telefon 042/645 - 435

print