Novosti

Grad Ivanec i Poslovna zona sa suizlagačima na 8. gospodarskom sajmu u Varaždinu

Petak

Kao i proteklih godina, Grad Ivanec s poduzetničkim centrom Poslovnom zonom Ivanec i Turističkom zajednicom te s dvadesetak ivanečkih poduzetnika, obrtnika, OPG-ova, udrugai privatnih iznajmljivača, sudjeluje na Gospodarskom sajmu u Varaždinu.

Gospodarski sajam u Varaždinu, u svojem 8. izdanju, ove godine se održava 20. i 21. svibnja na Kapucinskom trgu.

Sukladno programima i poticajnim mjerama za razvoj gospodarstva, Grad Ivanec pokriva sve troškove sudjelovanja na sajmu, dok Poslovna zona Ivanec d.o.o. osigurava svu logističku podršku, pomoć kod izrade i definiranja promotivnih materijala te cjelodnevno dežurstvo na štandu. Svi izlagači na sajmu su se predstavili svojim proizvodima ili promo materijalima.

Poseban naglasak ove je godine stavljen na promociju turističkih potencijala Grada Ivanca te lokacije ivanečkog kraja kao turističke destinacije kontinentalnog turizma pa u skladu s tim i na privatne subjekte koji već posluju u turizmu. 

Sudjelovanje na sajmu također će se iskoristiti za daljnju afirmaciju i jačanje prepoznatljivosti brenda Ivanec Planinarski grad, u koju svrhu je izrađen i novi promotivni materijal. 

Ističe se banner velikih dimenzija koji sadrži kolaž najljepših fotografija Ivanca i njegovih prirodnih ljepota i turističkih potencijala. Autor fotografija je poznati ivanečki fotograf Zoran Stanko.

Za sudjelovanje na sajmu pripremljen je i novi banner poduzetničkog centra Poslovne zone i Projektnog ureda za EU fondove te promotivni letak s informacijama o uslugama Poslovne zone i Projektnog ureda, letak koji sadrži najvažnije podatke o potporama Grada Ivanca za razvoj turizma, kao i zajednički letak s podacima o svim suizlagačima, uključujući i kontakt podatke na koje svi zainteresirani mogu dobiti sve informacije o njihovim proizvodima, uslugama, smještajnim kapacitetima i sl.

Na sajmu se predstavljaju i OPG Branko Vidaček (bučino ulje) i OPG Mađar (likeri) koji ovom prilikom vrše i prigodnu prodaju svojih vlastitih proizvoda.

Jedan od dugogodišnjih suizlagača, renomirana ivanečka tvrtka Tesla d.o.o., iskoristila je ovu priliku da predstavi brend Nikola Tesla Legend, koji se sastoji od web portala koji se bavi životom i radom ovog našeg slavnog znanstvenika i izumitelja. Čitatelji na portalu www.NikolaTeslaLegend.commogu pronaći mnoštvo sadržaja poput članaka, Teslinih patenata, citata, fotografija i mnogo drugog. Dio portala čini i web trgovina gdje su ponuđeni brojni predmeti posvećeni Nikoli Tesli, a uskoro će biti dostupan i novi proizvod: Nikola Tesla Wine Selection.

Naslonjen na povijesne činjenice da je Nikola Tesla bio povezan s Varaždinom te je bio ljubitelj varaždinskih vina, odnosi se na selekciju nagrađivanih vina s područja cijele Županije, koja će se upakirati u drvene kutije i ponuditi kupcima te im omogućiti autentično iskustvo uživanja u najkvalitetnijim lokalnim vinima različitih vrsta. Jedna kutija sadržavat će 6 boca.

Ovogodišnje izdanje sajma okuplja brojne izlagače iz cijele Hrvatske i uključuje bogat popratni program, stoga Vas pozivamo da dođete i posjetite štand Grada Ivanca i Poslovne zone u subotu, od 8:00 do 16:00 sati. 

Na štandu Grada i Poslovne zone predstavlja se 20-ak izlagača, a njihov popis je u privitku.

print