Novosti

Otkazana informativna radionica za obrtnike najavljena za petak, 22. travnja

Četvrtak

Informativna radionica o  aktualnom javnom pozivu Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja pod nazivom Cjeloživotno obrazovanje za obrtništvo, koju su Poslovna zona Ivanec d.o.o. i Udruženje hrvatskih obrtnika Ivanec sutra (petak, 22. travnja) trebali održati u Poduzetničkom inkubatoru, otkazuje se  zbog slabog interesa obrtnika.

Budući da je javni poziv otvoren do 31. listopada 2022., tj. do iskorištenja sredstava, a planirano je da se sudionici upoznaju i sa svim ostalim javnim pozivima na koje će se moći prijavljivati ove godine i do kraja financijske perspektive, o idućem terminu održavanja radionice obrtnici i ostali zainteresirani bit će naknadno obaviješteni. 

Sljedeća radionica bit će u  formi  webinara, kako bi je svi zainteresirani mogli pratiti na jednostavniji i praktičniji način. 

Projektni ured obavještava sve obrtnike da im stoji na raspolaganju za individualna savjetovanja o spomenutom javnom pozivu. Možete nazvati na tel. 645 484 (042) i dogovoriti se za termin savjetovanja i prije održavanja webinara.

Savjetovanje se može održati i na lokaciji obrtnikovog ureda, radnje ili pogona. 

print