Novosti

U srijedu, 20. travnja, 15. sjednica Gradskog vijeća Ivanec

Srijeda

Dvadeset točaka dnevnoga reda razmotrit će vijećnici Gradskog vijeća Ivanec na sjednici sazvanoj za srijedu, 20. travnja.

Među njima je i Godišnji izvještaj o izvršenju gradskog proračuna u 2021. godini i to u „paketu“ sa svim programima koji su njegov sastavni dio, a to su Program gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture, Program održavanja komunalne infrastrukture te programi javnih potreba u kulturi, sportu i socijalnoj skrbi.

Pred vijećnicima će se naći i donošenje Odluke o raspodjeli ostvarenog viška u poslovanju za 2021.

Na dnevnom redu je i prijedlog drugog ovogodišnjeg rebalansa proračuna i pratećih programa.

Nadalje, pred Gradskim vijećem naći će se i izvješća o poslovanju gradskih ustanova u 2021. godini – Dječjeg vrtića Ivančice i Gradske knjižnice Gustav Krklec; izvješće Ivkoma d.d. o poslovanju groblja u 2021., izvješće o radu gradonačelnika u drugoj polovici 2021. te o izvršenju Plana djelovanja Grada Ivanca u području prirodnih nepogoda.

Na dnevnom redu je i Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o upravnim tijelima Grada Ivanca te nastavno, i Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o koeficijentima za obračun plaća službenika i namještenika.

Također, vijećnici će razmotriti i prijedlog Programa dodjele bespovratnih potpora za poticanje razvoja poduzetništva Grada Ivanca za 2022. te Zaključka o prihvaćanju Sporazuma gradonačelnika – Europa, Intenziviranje mjera za pravedniju, klimatski neutralnu Europu.

Sjednica će se održati u Kinodvorani Ivanec s početkom u 18 sati.

print