Novosti

Asfaltirano je parkiralište kod groblja u Radovanu, radovi su vrijedni 122.300 kuna

Ponedjeljak

U ponedjeljak, 24. kolovoza, modernizirano je parkiralište kod groblja u Radovanu. Asfalt je položen na površinu od 1.125 četvornih metara, a radovi su izvedeni temeljem lani potpisanog tripartitnog sporazuma između Grada Ivanca, komunalne tvrtke Ivkom i Općine Vidovec, iz čijih se pojedinih naselja pokojnici ukapaju na groblju u Radovanu.

Tim povodom gradilište su obišli gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić u pratnji pročelnika za komunalne poslove Stanka Rožmana i drugih suradnika iz gradskih službi, načelnik Općine Vidovec Bruno Hranić, rukovoditelj Ivkomovog Sektora Mehanizacije i građenja Željko Kraš te predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Radovan Stjepan Habunek, koji je izrazio zadovoljstvo kvalitetom i opsegom radova te zajedno sa svojim zamjenikom Nikolom Habunekom iskoristio nazočnost ivanečkog gradonačelnika i za razgovor o drugim aktualnim mjesnim temama.

Inače, javnu nabavu za spomenute radove proveo je Ivkom, a najpovoljniji ponuditelj bila je Niskogradnja Huđek, koja je i izvela radove. Izgrađeno je i prilazno trodijelno stubište s parkirališta na groblje, a uređeno je još pedesetak metara parkirališnog prostora uz lokalnu cestu, tako da ubuduće građani više neće imati problema s parkiranjem.

print