Novosti

USKRSNI SAJAM Zbog lošeg vremena u subotu, odgađa se na ponedjeljak, 11. travnja, poslijepodne

Srijeda

Pošto meteorolozi potvrđuju da će vrijeme u subotu biti loše, najavljeni Uskrsni sajam u Ivancu prebacuje se na dva dana kasnije – u ponedjeljak, 11. travnja, od 16 sati nadalje.

Pozvani su svi – veliki i mali, mališani, osnovnoškolci, mladi, članovi udruga, školske zadruge, svi građani koji žele provesti poslijepodne u lijepom i neformalnom uskrsnom druženju. Što vas očekuje?

štandovi udruga koje njeguju tradicijsko stvaralaštvo, s tradicionalnim uskrsnim jelima i kolačima
ponuda ivanečkih udruga i školskih zadruga s mnoštvom uskrsnih ukrasa i rukotvorina, a kojima možete svoje bližnje i prijatelje obradovati u predstojećim blagdanskim danima
park u uskrsnom ozračju
sudjelovanje mnoštva mališana dječjih vrtića Ivančice i Bambi u uskrsnim igrama i na prigodnim radionicama pod veselim vodstvom Uskrsnog zeca i Uskrsne zečice
ponuda OPG-ova našega kraja

Sa sobom svakako ponesite i pisanicu kojom ćete okititi grmlje i stabalca, a koja će krasiti naš gradski park tijekom Velikog tjedna i uskrsnih dana!

A sve mališane i njihove roditelje nakon uskrsnog druženja u parku u Kinodvorani očekuje lutkarska predstava „Tri mačke i zec“, koje za djecu priređuju odgojiteljice Dječjeg vrtića Ivančice.

Organizator manifestacije je Grad Ivanec u suradnji s udrugama, dječjim vrtićima i školskim zadrugama našega kraja!

Svi ste dobrodošli, vidimo se u ponedjeljak u gradskom parku Ivanec od 16 sati nadalje!

print