Novosti

PROTIV PRIPAJANJA VARKOMU, PROTIV TUĐEG SMEĆA U četiri sata peticiju potpisalo gotovo 1.000 građana!

Srijeda

U samo četiri sata, koliko je danas na gradskoj špici i na tržnici trajalo potpisivanje peticije, blizu 1.000 građana reklo je svoje jasno i glasno NE pripajanju ivanečkih vodovoda i Ivkom-voda varaždinskom Varkomu i deponiranju otpada iz Grada Varaždina i 12 okolnih gradova i općina u Jerovcu.

Velik odaziv potpisivanju peticije, kojom građani izražavaju svoju volju o tematici za koju smatraju da su itekako pozvani da sami o njoj odluče, a ne da im, bez da ih itko išta pita, sudbinu kroji netko izvana, ujedno je i vrlo rječita poruka naroda na odluku resorna ministarstva o poništenju referenduma.

Posebno veseli što su, uz građane Grada Ivanca, potpisati peticiju u Ivanec došli i građani Lepoglave, Bednje, Klenovnika i Donje Voće te Maruševca.

Danas je bio tek početak potpisivanja peticije, ali ono se nastavlja i dalje, po svim naseljima i mjesnim odborima i trajat će idućih 10 dana.

Hvala na svakom potpisu podrške! Zajedništvo nam je sada, kao što je to u svojoj objavi lijepo napisala jedna naša sugrađanka, potrebnije nego ikada, kako bismo svi skupa obranili ono što je naše.

Peticija će se u Ivancu potpisivati i u subotu, također na gradskoj špici i na tržnici, ali i na nekim drugim frekventnim lokacijama o kojima ćemo vas još obavijestiti.

Dođite potpisati peticiju i povedite sa sobom svoje ukućane, rođake, prijatelje i znance!

print