Novosti

Nova smeđa signalizacija na pet lokaliteta u Ivancu

Srijeda

Turistička zajednica grada Ivanca na pet lokaliteta u gradu postavila je novu smeđu signalizaciju te time nastavila s provođenjem višegodišnjeg projekta putokaznog označavanja važnijih turističkih i drugih društvenih destinacija.

Ovoga puta postavljeni su putokazi prema Ivančici (prilazi vrhu preko planinarskih putova Konja, Prekrižja, Pionira i Mrzljaka), Friščićevom mlinu, kapelici Sv. Duha, Izletištu i skijalištu Jarki te prema Caritasovu domu. Ovaj projekt pokrenut je još 2006. godine, a otad je opremljenost smeđom signalizacijom dosegla zavidnu razinu.

Troškove njena postavljanja podmirila je Turistička zajednica, a sigurno je da bi ukupni troškovi bili puno veći da i druge prateće poslove, od izrade projektne dokumentacije do obilaska terena, nije odradilo vodstvo TZ-a.

TZ grada Ivanca ponovno obavještava sve vlasnike registriranih turističkih objekata da su mu dužni dostaviti podatke o funkcioniranju svojih poslovnih objekata, sukladno Zakonu o pružanju usluga u turizmu, o ugostiteljskoj djelatnosti, boravišnoj pristojbi i turističkoj članarini.

print