Novosti

USUSRET NOVOME LJETU Čaroban program predškolaca Dječjeg vrtića Ivančice

Petak

Od Stare godine opraštamo se prekrasnim prizorima Božićnog koncerta „Če bi rekel Božiću….“ koji je jučer u paviljonu u gradskom parku izvela predškolska grupa Dječjeg vrtića Ivančice Ivanec sa svojim tetama odgojiteljicama i stričekom odgojiteljem.

Raspoložena djeca u predivnom blagdanskom izdanju izvela su program za pamćenje, ispunjen pjesmom, stihovima i plesom. Time su ujedno proslavila svoj zadnji Božić i Novu godinu u vrtiću, budući da ih iduće godine očekuje dirljiv opraštaj od svoje grupe i od vrtića te – polazak u školu.

Istaknula je to u svojoj završnoj riječi i ravnateljica Dječjeg vrtića Milena Golubić te zahvalila djeci na prelijepom programu, a svima ostalima - kolektivu, roditeljima, Gradu Ivancu i gradonačelniku uputila zahvale na svemu što čine kako bi našim malenima omogućili bezbrižno djetinjstvo i dane u vrtiću koje će pamtiti cijeli život.

Gradonačelnik Milorad Batinić je na izvedenoj priredbi zahvalio dječici, a odgojiteljicama Dječjeg vrtića na prekrasno osmišljenim programima kojima je svih proteklih tjedana u parku našim najmlađima uljepšao advent i Božić.

Ujedno je budućim prvašićima, njihovim roditeljima i cijelom vrtićkom kolektivu, kao i svim nazočnim posjetiteljima, poželio zdravlje i sreću u Novoj godini.

Malene je počastio košarom punom slatkiša.

Završni program vrtića pratili su i zamjenik gradonačelnika Marko Friščić te gradske pročelnice Jelena Cuković i Ljiljana Risek.

print