Novosti

COVID KRIZA NA ADVENTU Komedijaši oduševili brojnu publiku sočnom komedijom i narodskim humorom

Subota

Da je komedija COVID kriza bila pun pogodak ovogodišnjeg Adventa u parku, pokazalo se u petak navečer, kada je Glumačka družina Komedijaši sočnom parodijom pošteno nasmijala veliko mnoštvo posjetitelja okupljenih kod paviljona.

Majstori smijeha iz KUU Stažnjevec i njene Glumačke družine Komedijaši i ovoga su puta stvari pretumbali na glavu, pa se tako dogodilo da su ljudi grohotali uz nesvakidašnji razvoj situacije, u kojoj su glavni protagonisti glavom bez obzira bježali pred - Cakanim i Medenim.

Glumili su Miroslav Rohtek, Roman Sakalj, Marina Đurasek, Božena Premužić, Antonio Grabrovec i Stjepan Hruškar koji su domaćim humorom zabavili građane željne smijeha i zabave.

Paviljon pak se potvrdio kao sjajna otvorena scena i za sadržaje ovakvog tipa, pa stoga i ne čudi da su Komedijaši već najavili da već razmišljaju o tome da iduće godine startaju sa svoja „četiri godišnja doba“, odnosno, da u svakoj sezoni izvedu po jednu komediju na otvorenom i priušte Ivančanima i svim ostalim posjetiteljima puno smijeha uz sočni narodski humor.

print