Novosti

U SUBOTU I NEDJELJU NA ADVENTU Plesni klub Ivančice, DJ Nesho, Motomrazovi i božićni koncert Kaliopa

Petak

Mnoštvo zabavnih sadržaja sve posjetitelje Adventa u Planinarskom gradu očekuje u subotu i nedjelju, 18. i 19. prosinca.

U subotu u 18 sati pravi mali plesni spektakl  će ispred paviljona u gradskom parku prirediti plesne skupine Plesnog kluba Ivančica Ivanec. Pozivamo sve posjetitelje da dođu i u nastupu podrže i ohrabre plesne skupine svih generacija.

Nakon toga na scenu stupa DJ Nesho, koji će u paviljonu, u svom prepoznatljivom stilu, prirediti večer pjesama 80-tih i 90-ih godina. Pozvani su svi mladi, ali i generacije kojima su i danas popularni hitovi bile pjesme njihove mladosti.

U nedjelju, 19. prosinca, motorizirana povorka djedova božićnjaka koji svake godine neobično sliče članovima ivanečkog Moto kluba Jal, i ove će godine razveseliti velike i darivati naše najmlađe sugrađane. 

Motomrazovi stižu na parkiralište kod Caritasova doma (na ulazu u gradski park, kod paviljona) u 13.30 sati.

Sa sobom će donijeti darove za svu djecu koja će ih dočekati. Slijedom dugogodišnjeg običaja, u nabavi darova i ove godine pomaže Grad Ivanec.

Zabavna nedjelja nastavlja se u 17 sati, Malim božićnim koncertom Ženskog vokalnog sastava Kaliope. Dođite i uživajte u predbožićnoj atmosferi!

print