Novosti

Penjačka stijena, foto štand, bajkoviti kutak za snimanje: Naši građani i djeca najljepši su ukras Ivanca!

Nedjelja

Jedna od glavnih adventskih atrakcija je i penjačka stijena postavljena između dviju golemih platana u parku, a po kojoj se možete penjati cepinom ili bez njega. Novi je to sadržaj koji zajedno realiziraju Hrvatsko planinarsko društvo Ivančica i Grad Ivanec.

Penjanje je sigurno, provodi se uz osiguranje članova HPD-a koji u tome imaju veliko iskustvo i svi – veliki i mali – koji žele dosegnuti vrh penjačke stijene, dobro su došli!

Veselo je i kod kućice Kluba mladih Ivanec, čije članice imaju pune ruke posla s face paintingom, za koje i curice i dečki također čekaju u redu.

Svim posjetiteljima na raspolaganju je i tzv. photo booth (foto štand) u kućici Kluba mladih. Tu vam se nudi mogućnost posebne adventske uspomene i to na sljedeći način: U foto kutku će vas članice Kluba mladih fotografirati i na licu mjesta isprintati fotografiju. Jednu fotku dobivate besplatno i nosite je sa sobom za uspomenu, a druga se umeće u posebnu staklenu kuglicu i njome kiti borić s porukom: Naši građani i djeca najljepši su ukras Ivanca!

Poseban, bajkoviti kutak za fotografiranje u parku je uredio i Dječji vrtić Ivančice pa i tu možete doći te svoje mališane ovjekovječiti slikom u kutku Djeda Božićnjaka.

print