Novosti

Počinje asfaltiranje nerazvrstanih dionica u Ivancu

Četvrtak

Sve je spremno za asfaltiranje i modernizaciju više odvojaka na nerazvrstanim cestama na području grada Ivanca, a radovi vrijedni blizu 409.000 kuna trebaju početi idući tjedan. U postupku javne nabave kojeg je proveo Grad Ivanec, radovi su povjereni najpovoljnijem ponuditelju, Niskogradnji Huđek iz Petrijanca. 

Asfaltirat će se više cestovnih dionica – kraći odvojci Vukovićeve i Vrtne ulice u Ivancu te odvojak Knapić u Mjesnom odboru Ivanečki Vrhovec. Više će se raditi u Mjesnom odboru Lovrečan gdje predstoji modernizacija odvojka Kirini te polaganje asfalta na kilometar nerazvrstane ceste u Đunđekima. 

Asfalterski radovi u Lovrečanu iskoristit će se i za još jedan modernizacijski zahvat, a to je asfaltiranje parkirališta kod groblja u Radovanu. Ovi radovi će se izvoditi temeljem još prošle godine potpisanog tripartitnog sporazuma između Grada Ivanca, komunalne tvrtke Ivkom i Općine Vidovec, iz čijih se pojedinih naselja pokojnici ukapaju na groblju u Radovanu.  Javnu nabavu proveo je Ivkom, a najpovoljniji ponuditelj također je bila Niskogradnja Huđek. Asfaltirat će se 1.125 četvornih metara parkirališta. Radovi su vrijedni 122.300 kuna.

print