Novosti

STOŽER CZ RH Od sutra nova pravila za ulazak u službene prostore Grada, gradskih tvrtki i ustanova

Ponedjeljak

Temeljem Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, Grad Ivanec obavještava sve stranke koje dolaze u službene prostore Grada Ivanca da od utorka, 16. studenog, prilikom ulaska u Gradsku vijećnicu trebaju predočiti EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju bolesti ili obavljenom testiranju.

Ova obveza odnosi se na sve građane i druge stranke koje dolaze u službene gradske prostore, na sve pružatelje usluga ili izvođače radova u službenim prostorima te na sve druge osobe koje po bilo kojoj osnovi ulaze u Gradsku vijećnicu.

Napominjemo također da se ove mjere odnose i na trgovačka društva i ustanove kojima je osnivač Grad Ivanec ili u njima ima većinski udio (uz napomenu da se odluka ne primjenjuje na osobe koje dovode dijete u dječji vrtić).

Navedene mjere odnose se i na sve zaposlene u gradskoj upravi te u gradskim ustanovama i tvrtkama.

Također obavještavamo sve stranke koje ulaze u službene prostore da su COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz dužni predočiti prilikom ulaska za to određenoj osobi. Oni koji odbiju predočiti potvrdu, neće moći ući u službene prostore Grada, ustanova i trgovačkih društava.

print