Novosti

IVANEC, SUBOTA, 30. LISTOPADA Cijepljenje protiv COVID-a za sve građane (8-16 sati)

Petak

Dom zdravlja Varaždinske županije poziva sve građane da se u subotu, 30. listopada, odazovu cijepljenju protiv COVID-a 19 na punktu u Domu zdravlja Ivanec, Varaždinska 4a.

Počet će u 8 sati, a iz županijskog Doma zdravlja poručuju da će medicinski timovi u Ivancu ostati sve do 16 sati i svi građani koji dotad dođu bit će cijepljeni.

Uz građane s područja Ivanca, na cijepljenje su pozvani i građani svih okolnih mjesta – s lepoglavskog, bednjanskog, klenovničkog, maruševečkog i voćanskog područja, ali i svi ostali zainteresirani građani, neovisno o tome gdje žive. Važno je samo da se procijepe i tako zaštite svoje zdravlje.

Predviđene su sljedeće doze cjepiva:

  • Prva doza cjepiva Pfizer, Moderna i cjepivo Janssen - Johnson & Johnson cjepivo;
  • Druga doza Pfizera i Moderne;
  • Dodatna treća doza za osobe koje su imunokompromitirane i imaju preporuku za treću dozu nadležnog specijaliste za navedena cjepiva;
  • Docjepna „booster“ doza: za osobe starije od 65 godina, sve osobe u dobi 18 i više godina koje boluju od kroničnih bolesti koje uvećavaju rizik za teže oblike bolesti COVID 19, sve osobe u dobi 18 i više godina koje dijele kućanstvo s imunokompromitiranim i izrazito osjetljivim osobama.
print