Novosti

Sve o prijavi na natječaj za energetsku obnovu obiteljskih kuća – srijeda, 29. 09., na predavanju u Kinu Ivanec

Utorak

Ako ste i vi među onim građanima koji se namjeravaju prijaviti na Javni poziv za energetsku obnovu obiteljskih kuća Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, tada vas pozivamo da sutra dođete na stručno predavanje na kome ćete doznati sve detalje o uvjetima koje morate zadovoljiti za prijavu.

Prezentaciju organiziraju Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. u srijedu, 29. rujna, u Kinu Ivanec, s početkom u 18 sati.

U uvodnom dijelu će sve okupljene certificirana voditeljica EU projekata Ana Jagetić iz Projektnog ureda Grada Ivanca informirati o tome koju je dokumentaciju potrebno priložiti te o koracima pripreme i prijave u cilju dobivanja bespovratnih sredstava.

U drugom dijelu prezentacije će ovlašteni certifikatori Goran Ribić i Jerko Bošković nazočne upoznati s tehničkim propozicijama koje projekti moraju zadovoljiti i kako ih postići (certifikati, potrebne energetske uštede, troškovnici) i dr.

Svi nazočni moći će postavljati pitanja o pojedinostima koje ih budu zanimale.

Ulazak za sve zainteresirane građane je besplatan.

Podsjećamo, podnošenje prijava na poziv počinje 14. listopada 2021. godine u 9 sati.

Svi zainteresirani građani pozvani su da se za pomoć kod prijave obrate Projektnom uredu za EU fondove, jednako tako i za konzultacije u slučaju nedoumica i nejasnoća.

Upite možete poslati e-mailom na adresu projektni.ured@ivanec.hr  ili telefonom na brojeve 042/645-482 te 042/645-485.

print