Novosti

- Svim mladima čestitam njihov dan! Jako me veseli iznimno dobra suradnja koju je Grad Ivanec uspostavio s mladima, osobito s Klubom mladih Ivanec i sa Savjetom mladih, a koja se pozitivno reflektira i na udruge civilnog društva koje okupljaju mladu generaciju, gradonačelnik M. Batinić

ČESTITKA GRADONAČELNIKA M. BATINIĆA U POVODU MEĐUNARODNOG DANA MLADIH Ivanec se ponosi vama!

Četvrtak

U povodu obilježavanja 12. kolovoza, Međunarodnog dana mladih, čestitku mladima uputio je gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić:

- Svim mladima čestitam njihov dan! Jako me veseli iznimno dobra suradnja koju je Grad Ivanec uspostavio s mladima, osobito s Klubom mladih Ivanec i sa Savjetom mladih, a koja se pozitivno reflektira i na udruge civilnog društva koje okupljaju mladu generaciju.

Sve veći aktivizam mladih u kreiranju i organiziranju raznih kulturnih i popularno-zabavnih sadržaja, njihovo uključivanje i u osmišljavanje ozbiljnih projekata u kulturi, sportu i rekreaciji i na drugim poljima, ali i njihov povećan politički aktivizam, samo mi potvrđuje da Ivanec ima sjajnu mladu generaciju koja će svojim znanjem, stručnošću, voljom i entuzijazmom znati voditi Ivanec i graditi ga kao odlično mjesto za život.

Ostanite i dalje takvi, Ivanec se ponosi vama! – poručio je u svojoj čestitki mladima gradonačelnik M. Batinić.

Foto: Ivan Ficko (s otvaranja prostora za Klub mladih i ivanečke udruge u Nazorovoj 6)

print