Novosti

Održana Izborna skupština NK Ivančica – novi predsjednik Stjepan Grdak

Ponedjeljak

U petak, 09. srpnja, na terasi Ribičkog doma u Ivancu održana je redovita izvještajna, a ovoga puta ujedno i izborna skupština Nogometnog kluba Ivančica.

Na dnevnom redu bio je izbor novog vodstva i radnih tijela Kluba, a ujedno je podneseno Izvješće o radu i Financijsko izvješće za proteklu godinu. Predstavljeni su i planovi NK Ivančica za naredno razdoblje.

Jednoglasnom odlukom Skupštine za mandatno razdoblje 2021. do 2025. za predsjednika NK Ivančica izabran je Stjepan Grdak, a koji je na tom mjestu zamijenio dosadašnjeg predsjednika Josipa Grđana.

- Zahvaljujem vam što ste mi ukazali povjerenje. Težit ću tome da povjerenje opravdam rezultatima. U fokusu mojeg rada, uz rezultate, bit će izgradnja stadiona i ulaganja u infrastrukturu, s posebnim naglaskom na svlačionice – istaknuo je u svojem govoru novoizabrani predsjednik Stjepan Grdak.

Izabrani su novi članovi Izvršnog i Nadzornog odbora te tajnik i likvidator Kluba.

Izbornoj skupštini nazočio je gradonačelnik grada Ivanca Milorad Batinić zajedno s dogradonačelnikom Markom Friščićem.

U svoje obraćanju okupljenima, ali i novom vodstvu, uz čestitke, gradonačelnik Batinić je istaknuo kako će se rebalansom Proračuna osigurati sredstva za izgradnju temelja i kupnju modularnih objekata (tuševi i svlačionice) te da će iduće godine navedeno ulaganje biti realizirano. Također, dogovoreno je i opremanje pomoćnog igrališta u Salinovcu.

- Grad traži novi prostor za izgradnju igrališta s atletskom stazom, već su i pronađene neke prihvatljive i adekvatne lokacije - posebno ističe gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić.

Dosadašnji predsjednik NK Ivančica Josip Grđan podnio je Izvješće o radu i Financijsko izvješće. Istaknuo je iznimno dobre rezultate Kluba te činjenicu da je NK Ivančica primjer i mentor drugim klubovima u Županiji. Posebno je pohvalio uspješnost Škole nogometa te je zahvalio gradu Ivancu na dosadašnjoj uspješnoj suradnji.

Izbornoj skupštini ivanečkog nogometnog kluba nazočio je i stručni tajnik Županijskog nogometnog saveza Željko Franić.

print