Novosti

Predsjednik Uprave SPAR-a H. Fenzel i gradonačelnik M. Batinić položili kamen temeljac novog SPAR supermarketa

Utorak

Predsjednik Uprave SPAR Hrvatska Helmut Fenzl, gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić i njegov zamjenik Marko Friščić položili su kamen temeljac novog SPAR Supermarketa koji se gradi na površini od 7.600 m2 u novoj građevinskoj zoni u Ivancu, Ulica Petra Preradovića bb.

Novi SPAR supermarket smjestit će se na 1.200 m2 prodajne površine, gdje će stanovnici šireg ivanečkog kraja svakodnevno moći obaviti svoju kupovinu.

Na raspolaganju u novom supermarketu imat će iznimno bogat izbor prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Ispred objekta će za kupce biti osigurano 120 parkirnih mjesta.

Radi se o investiciji vrijednoj više od 5,3 milijuna eura, a u novom objektu planira se zapošljavanjetridesetak novih djelatnika.

- SPAR ponuda je upravo ono po čemu je SPAR poznat. Već najesen će raznolikost, bogatstvo i posebnost naše ponude biti dostupni svim stanovnicima ovoga područja. U ovom trenutku ponosan sam što u ovim izazovnim vremenima nastavljamo s ambicioznim širenjem naše prodajne mreže i otvaranjem novih radnih mjesta, čime potvrđujemo dobre odnose i suradnju s lokalnom gradskom upravom - izjavio je u Ivancu H. Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

Zadovoljstvo investicijom izrazio je i gradonačelnik Batinić:

- Veseli nas dolazak novog ulagača i uglednog trgovačkog lanca SPAR u naš grad, a pogotovo najava otvaranja novih radnih mjesta. Iako gradnja ovako velikog objekta i od gradske uprave zahtijeva uključivanje po pitanju gradnje, uređenja i osiguranja adekvatne prometne i prateće infrastrukture, potrudit ćemo se kako bismo sa svoje strane pravodobno ispunili sve preuzete obveze – poručio je gradonačelnik te predstavnicima novog investitora poželio dobrodošlicu u Ivanec.

U izgradnji novog, modernog objekta SPAR-a u Ivancu, koji se gradi prema najnovijim i najvišim tehnološkim standardima, angažiran je izvođač radova Kamgrad, a završetak svih radova planiran je ujesen ove godine.

print