Novosti

DRUŠTVENI DOM PUNIKVE Završena energetska obnova i opremanje, građani pozvani da u subotu obiđu novouređeni dom

Srijeda

Današnjom primopredajom i službeno je završena energetska obnova društvenog doma u Punikvama, uključujući i opremanje objekta novim stolovima, stolcima i kuhinjom.

U cijelosti je obnovljena glavna dvorana, kuhinja te prostorija za rad vijeća mjesnog odbora.

Obnovljeno je stubište, saniran je krov, izvedeni su novi opšavi na dimnjacima,  postavljena je nova stolarija i uređeni novi sanitarni čvorovi, a izveden je i niz drugih pratećih radova.

U objekt je uvedeno plinsko grijanje (novi radijatori i kondenzacijski kotao).

Investitor radova je Grad Ivanec, koji je financirao kompletne građevinske troškove vrijedne 425.500 kuna, dok je u nabavu novog namještaja (16 stolova i 70 stolaca) i kuhinje uloženo daljnjih 50.000 kuna.

Primopredaji su nazočili gradonačelnik Milorad Batinić, v.d. pročelnice Irena Kresonja, predsjednik Vijeća MO-a Punikve Stjepan Turčin, direktor izvođača – tvrtke ISF iz Ivanca Tomo Fištrek te nadzorni inženjer iz IPC-a inženjering Mladen Strmečki.

Predstavnici mjesnog odbora prezadovoljni su izvedenim radovima jer su ovime dobili prelijep i funkcionalan društveni prostor koji im pruža mogućnost ugodnog boravka i gdje mogu održavati razne društvene skupove i obiteljske proslave.

Stoga i ne čudi da je prostor već rezerviran za predstojeću firmu.

A kako bi mještani i sami vidjeli kako izgleda njihov novouređeni društveni dom, svi su pozvani da svrate u obilazak ove subote, 1. svibnja, u vremenu od 18 do 20 sati.

print