Novosti

ŽELITE BITI VIDLJIVIJI i PREPOZNATLJIVIJI? Poziv OPG-ovima s područja grada Ivanca na dostavu podataka

Ponedjeljak

Kako bi osigurali vidljivost, preglednost i praćenje gospodarskih kretanja na lokalnom području, Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. izradili su baze poduzetnika, obrtnika te OPG-ova. 

Baze su javno dostupne, sadrže sve važne podatke o pojedinim subjektima i redovito se nadopunjuju i ažuriraju. 

U cilju daljnjeg ažuriranja OPG-ova, pozivamo i sva obiteljska poljoprivredna gospodarstva s područja grada Ivanca da dostave svoje podatke, kako bi se oni ažurirali ako su već u bazi ili kako bi se dodali ako još nisu u spomenutoj bazi. 

Podaci koje je potrebno dostaviti su sljedeći: 

- naziv OPG-a
- kontakt podaci (telefon, e-mail) 
- kratak opis djelatnosti (koje kulture i/ili životinje se uzgajaju)
- dobrodošle su i fotografije, popis proizvoda i sl.

Osim baze OPG-ova, podaci će se prenijeti u online katalog  poslovnih subjekata – IvanecBiz.

Riječ je o usluzi za poduzetnike, obrtnike, OPG-ove, zadruge te slobodna zanimanja koju je Poslovna zona Ivanec osmislila i realizirala u sklopu svojeg 522.957,53 kn vrijednog EU projekta „Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkog centra – Poslovne zone Ivanec d.o.o.“. 

Riječ je o projektu koji je od strane HAMAG BICRO-aprepoznat kao inovativan i visokovrijedan alat za promociju lokalnog poduzetništva.

Navedeno će OPG-ovima omogućiti povećanu vidljivost u javnosti te mogućnost da primaju obavijesti o programima, natječajima i javnim pozivima koji su na raspolaganju.

Ujedno, ažurirani podaci o broju OPG-ova i njihovim djelatnostima omogućit će Gradu Ivancu realno planiranje potpora za poljoprivredu i povezane javne politike. 

Aktivnost se provodi kao najava inoviranog gradskog projekta Rent a kliet, u sklopu kojeg će i OPG-ovi imati mogućnost koristiti neke od olakšica i poticaja koje će Grad izdvojiti kao potporu razvitku privatnih investicija u turizmu na našem području. 

Podaci se dostavljaju na e-mail adresu [email protected]

Nije predviđen nikakav formalni obrazac za dostavu. Ako OPG nije u mogućnosti podatke dostaviti mailom, učinite to na broj telefona: 042/645-485.

 

Svoje podatke i svoj novi „profil“ OPG-a možete provjeriti i pratiti (posebice je korisno što možete pratiti broj pregleda), a portalu pristupate OVDJE .  

U bazi je već gotovo 200-tinjak ivanečkih poslovnih subjekata. 

 

Za OPG-ove  koji su već u bazi podataka, prijenos dostupnih podataka će u IvanecBiz izvršiti zaposlenici Projektnog ureda, a sve dodatne podatke, slike ili informacije dostavite na navedeni način.

Budući da mnogi OPG-ovi već imaju svoje web stranice, pozivamo vas da ovaj način promidžbe preko IvanecBiz portala iskoristite kao dodatni način online reklame. 

 

Rok za dostavu podataka je do kraja svibnja 2021.

print