Novosti

POSTANITE PODUPIRATELJ ZAKLADE GRADA IVANCA Pomognite u liječenju, nabavci lijekova, troškovima operacija

Utorak

Zaklada Grada Ivanca poziva sve građane dobra srca, ali i poduzeća, obrtnike, ustanove i organizacije da postanu njeni članovi-podupiratelji.

Zadaća ove organizacije (slijednica je nekadašnje Fundacije Pro vitae koja se morala ugasiti po sili zakona) je pomoć djeci i odraslima koji su oboljeli od malignih i drugih teških bolesti, a nemaju dovoljno sredstava za nabavu lijekova, pokrivanje troškova operacija i rehabilitacija, troškova putovanja i sl.

Zaklada pomaže i u nabavci pomagala za invalidne osobe, obiteljima, starijima i nemoćnima u teškim materijalnim prilikama, roditeljima s više djece, oboljelima slabijeg imovnog stanja, ukratko svima onima koji su zbog narušena zdravlja ili zbog više sile dospjeli u situaciju da im je neophodna pomoć zajednice.

Posebno napominjemo da će zaklada u pojedinim slučajevima poduprijeti i izvrsnost u obrazovanju i sportu djece i mladih s područja grada Ivanca.

Stoga sve fizičke i pravne osobe pozivamo da pomognu rad Zaklade.

Pomoći možete uplatom novčanog priloga na žiroračun zaklade, u visini koji možete izdvojiti u vašem kućnom budžetu.

I svi koji organiziraju manifestacije u sklopu kojih prikupljaju sredstva za humanitarne svrhe, također ih mogu uplatiti u korist Zaklade.

Ako pak želite dobiti status službenog člana-podupiratelja, u tom slučaju pravne osobe godišnje trebaju uplatiti Zakladi najmanje 1.000 kuna, a fizičke osobe najmanje 500 kuna.

Zaklada Grada Ivanca moli sve koji mogu da podupru njen rad i da sami postanu ambasadori humanosti. Ponekad je teško i opisati kakve teške slučajeve rješava Zaklada i koliko u takvim situacijama ljudima u nevolji znači pružena pomoć. Hvala svima.

Podaci za uplatu novčane donacije

Zaklada Grada Ivanca
Trg hrvatskih ivanovaca 9b, Ivanec
IBAN: HR HR2723600001102905307
OIB: 76214296000

Kako postati član podupiratelj?

Svi koji žele postati članovi-podupiratelji trebaju ispuniti obrazac pristupnice koji je dostupan u prilogu ovoga teksta te ga ispunjenog poslati na e-mail: [email protected]

Foto: Varaždinska županija

print