Novosti

ANKETA ZA PODUZETNIKE Zadovoljstvo komunalnim uslugama u 2020. godini

Četvrtak

Od četvrtka, 25. ožujka, pa sve do 12. travnja 2021. godine,Grad Ivanec među poduzetnicima koji posluju na administrativnom području grada provodi anketu o zadovoljstvu lokalne poduzetničke zajednice komunalnim uslugama u 2020. godini.

Objavljena anketa nastavak je dugogodišnje proaktivne suradnje Grada Ivanca i poduzetnika u kreiranju i poboljšanju komunalnih usluga na području grada Ivanca.

U konačnici,  anketa se i provodi u cilju poboljšanja i unapređenja sustava komunalnih usluga u skladu s konkretnim potrebama poduzetnika.

Tako se, kroz 13 postavljenih pitanja, ispituje zadovoljstvo uređenošću prometne infrastrukture, javne rasvjete, brojem parkirnih mjesta, učestalošću odvoza otpada, a ispituje se i kvaliteta komunalnih usluga u vrijeme pandemije, koja je 2020. godinu i po tom pitanju učinila izazovnom.

Stoga pozivamo sva poduzeća koja posluju na gradskom području da odvoje nekoliko minuta i da putem online linka: : https://forms.gle/NfDu2quYk8WJrRLr5 ispune anketu te na taj način Gradu daju smjernice za poboljšanje postojećeg sustava komunalnih usluga, u skladu s potrebama lokalnog poduzetništva.

Podsjećamo, Grad Ivanec, odnosno Upravni odjel za urbanizam, komunalne poslove i zaštitu okoliša zajedno s Poslovnom zonom Ivanec d.o.o. i Poslovnim klubom anketu o zadovoljstvu komunalnim uslugama provodi redovito, na godišnjoj razini.

print