Novosti

U SURADNJI S GRADOM I POSLOVNOM ZONOM Dobar odaziv prezentaciji OPG-a Majcen o proizvodnji povrća za Podravku

Petak

U suradnji s Gradom Ivancem i Poslovnom zonom Ivanec d.o.o. te njenim Projektnim uredom za EU fondove, predstavnici OPG-a Majcen jučer su u konferencijskoj dvorani Poduzetničkog inkubatora Ivanec održali prezentaciju na temu proizvodnje povrća za prehrambenu industriju Podravka d.d. PJ Kalnik Varaždin.

Prezentaciji su se odazvali potencijalni kooperanti s područja Ivanca, Klenovnika, Gornje Voće, Višnjice, Budislavca i drugih mjesta, dok će građani koji zbog određenih razloga nisu mogli doći u Ivanec, ali su zainteresirani za proizvodnju povrća, prezentaciju i ostale materijale naknadno preuzeti.

Nakon što je okupljene uvodno pozdravio predstavnik Projektnog ureda Marko Krobot, prezentaciju (u kojoj je naglasak bio na proizvodnji kornišona) održao je Goran Majcen te ih obavijestio o svemu što trebaju znati – obradi tla, sjetvi, načinu njege nasada, berbi i isporuci, otkupnim cijenama, osiguranja repromaterijala, visini ulaznih ulaganja itd.

Skupu je nazočila i predstavnica Croatia osiguranja Gordana Habek, koja ih je informirala o mogućnosti osiguranja nasada od vremenskih neprilika.

Svi ostali građani zainteresirani za uključivanje u proizvodnju povrća za Podravku pozvani su da se jave direktno OPG-u Majcen na tel. 099 498 90 86 ili 099 527 05 93, uz napomenu da se za preuzimanje sjemena trebaju javiti do 20. ožujka.

Organiziranje i logistička pomoć u održavanju ove prezentacije način je na koji Grad Ivanec i Poslovna zona pružaju potporu OPG-ovima u promidžbi njihove djelatnosti.

U prilogu ovoga teksta donosimo i prezentaciju OPG-a Majcen u kojoj su dostupni svi podaci vezani uz ovu tematiku.

print