Novosti

Gradonačelnik M. Batinić uputio čestitku N. Jeliću u povodu ponovnog izbora za najboljeg futsal suca na svijetu

Petak

Gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić uputio je čestitku našem sugrađaninu Nikoli Jeliću iz Ribić Brega u povodu njegova ponovnog proglašenja najboljim svjetskim sucem u futsalu (malom nogometu) u 2020. godini.

Ovo je Jeliću već druga titula najboljeg na svijetu. Prvi je put ovaj naslov osvojio 2018. godine, odlukom FIFA-e i nogometne organizacije UMBO Futsal Awards 2018. – Best Referee In The World.

Prošle godine bio je drugi na svijetu, a ove je godine, u izboru portala Futsal Planet, ponovno proglašen brojem 1, i to odlukom futsal kontrolora suđenja, trenera, igrača, novinara i ostalih koji su diljem svijeta vezani uz mali nogomet.

Jelić je u jakoj konkurenciji skupio najveći broj bodova, ispred drugoplasirane Irine Velikanove iz Rusije i trećeplasirana Švicarca Daniela Matkovica.

Ističući ponos i zadovoljstvo što je Jelić svojim dugogodišnjim vrijednim i napornim radom dosegao vrh na svjetskoj razini, gradonačelnik mu je čestitao na prestižnom naslovu i izrazio ponos što Ivanec u njemu ima svoju svjetsku marku.

Inače, za svoj uspjeh N. Jelić je 2019. godine nagrađen Plaketom Grada Ivanca.

Čestitamo!

print