Novosti

MLADI PODUZETNICI Zrinka Sever otvara prvo privatno psihološko savjetovalište u Ivancu

Petak

Za oko mjesec dana u suvremeno uređenom prostoru Poduzetničkog inkubatora Ivanec u Nazorovoj ulici 6/II, dipl. psihologinja Zrinka Sever otvara PSIV-u, prvo privatno psihološko savjetovalište na području grada Ivanca.

Time se time pridružuje obitelji mladih poduzetnika koji već posluju u Poduzetničkom inkubatoru, koristeći pritom subvencije i olakšice Grada Ivanca za pokretanje svoga poslovanja.

- Doista sam sretna i zahvalna što mogu koristiti ovaj nov, moderan i dobro pozicioniran prostor, to više što sam ga mjesecima bezuspješno tražila u centru Ivanca. Veliko olakšanje su mi besplatan najam i besplatni režijski troškovi. Usto, mogu slobodno koristiti i konferencijsku dvoranu za svoje edukacije kao i usluge Projektnog ureda za EU fondove. Svi koji su bili ovdje također su oduševljeni suvremenim prostorom – kaže Zrinka koja sada radi na opremanju ureda, priprema web stranicu i rješava razne „papire“ potrebne za početak rada savjetovališta.

U savjetovalištu će pružati usluge psihološkog savjetovanja (individualne, za parove, obiteljske, za rastavljene roditelje), obavljati intervjue i procjene u sklopu raznih pregleda (za vozače amatere i profesionalce, za držanje ili nošenje oružja, zaštitare, kod upisa u srednje škole i fakultete i sl.), obavljati psihologijsku procjenu djece, adolescenata i odraslih itd.

- Za samozapošljavanje koristim i poticaj HZZ-a od 75.000 kuna te navedene pogodnosti Poduzetničkog inkubatora. Zadovoljna sam ovakvim rješenjem, to više što za mene osobno opcija odlaska iz Ivanca nikad nije dolazila u obzir – poručila je dipl. psihologinja i nova stanarka Poduzetničkog inkubatora Zrinka Sever.

U Poduzetničkom inkubatoru Ivanec već posluju – i to vrlo uspješno! – tvrtke Geenea Silvije Željezić i Wood Stock Ivice Mudrija te Projektni ured za EU fondove.

Ulaskom PSIV-e, u Inkubatoru su iskorišteni svi raspoloživi poslovni prostori.

Uredi su suvremeno uređeni, opremljeni su svim priključcima, a stanari mogu koristiti multimedijalnu konferencijsku dvoranu i prateće prostore.

U prvoj godini poslovne prostore koriste besplatno (tj. za 1 kunu), u drugoj i trećoj godini najam plaćaju 25%, odnosno 50% od pune cijene najma. Sve režijski troškovi su besplatni.

print