Novosti

POZIV PODUZETNICIMA Uključite se u Poslovni klub Ivanec Online

Četvrtak

Grad Ivanec, zajedno s gradskom tvrtkom Poslovna zona Ivanec d.o.o. i njenim specijaliziranim odjelom, Projektnim uredom za EU fondove, predstavlja novi alat komunikacije, prilagođen modernim vremenima – Poslovni klub Ivanec Online.

Poslovni klub Ivanec, kao  asocijacija koja okuplja poduzetnike koji posluju na administrativnom području grada Ivanca, od svojeg osnutka služi kao mjesto rasprave o temama važnim za poduzetnike te o načinima na koje im Grad može pomoći direktno ili indirektno, u sklopu svojih zakonom definiranih ovlasti, a sve s ciljem kontinuiranog razvoja gospodarstva.

Online izdanje Poslovnog kluba omogućit će nastavak redovitih aktivnosti i u posebnim uvjetima izazvanim pandemijom koronavirusa te poslužiti kao alat komunikacije između poslovne zajednice i gradonačelnika, odnosno gradskih službi i odjela.

Na spomenutoj web platformi, kojoj se pristupa preko službene stranice Grada Ivanca, objavljivat će se strateški planovi, idejni programi za buduće godine, programi poticaja za mala MSP-ove za sljedeću godinu i slični dokumenti važni za razvoj lokalne zajednice, a za čiji je uspjeh važno pribaviti, a zatim i uzeti u obzir povratne informacije od poslovne zajednice.

Uključivanje na platformu dostupno je svim zainteresiranim poslovnim subjektima, kroz jednostavan postupak registracije.

Stoga sve poduzetnike pozivamo da se registriraju i uključe u rad Poslovnog kluba Ivanec Online kroz davanje komentara, sugestija i prijedloga.

Prve teme i dokumenti, koji se tiču strateških i proračunskih tema za sljedeću godinu, na platformi će biti dostupni krajem ovog tjedna, a novi će se redovito objavljivati, kako bi se kroz sinergiju javnog i privatnog sektora na lokalnoj razini osigurali uvjeti za gospodarski i društveni napredak i stabilnost.

POSTUPAK REGISTRACIJE:

Svaki novi korisnik koji želi pristupiti web platformi, treba se registrirati na sljedećoj poveznici: https://poslovniklub-online.ivanec.hr/

Prilikom registracije korisnik treba ispuniti osnovne podatke, poput imena i prezimena i službene mail adrese poduzeća/obrta.

Nakon registracije, na mail koji je korisnik naveo stići će mu obavijest o uspješnoj registraciji.

Nakon toga korisnik ima punu mogućnost komentiranja/davanja sugestija na sadržaj koji je objavljen.

Sav sadržaj bit će objavljen na naslovnoj stranici, dok će s desne strane biti kategorije i sav dosadašnji objavljen sadržaj.

Za sve dodatne upite oko registracije ili funkcioniranja platforme obratite se na e-mail  [email protected] ili na tel. 042/645-483.

print