Novosti

POSLOVNA ZONA IVANEC BizHack Startup Caffe: Kako financirati svoju poslovnu priliku?

Petak

U sklopu kontinuirane i proaktivne suradnje Poslovne zone Ivanec d.o.o. te Hrvatske gospodarske komore i Gospodarske komore Varaždin, u nastavku Vam donosimo informacije o projektu pod nazivom „Promocija poduzetništva (KK.03.1.2.24.0001)“. 

Svrha projekta je promijeniti sadašnju negativnu percepciju poduzetništva u Republici Hrvatskoj i time omogućiti stvaranje povoljnijeg poslovnog okruženja kao temelja za osnivanje, rast i razvoj poduzeća te društva u cjelini. 

Projekt vodi upravo Hrvatska gospodarska komora, dok je implementator Lean startup Hrvatska. 

Kvalitetan i aktivan rad Poslovne zone Ivanec d.o.o. s poduzetnicima na području Središnje Hrvatske te cijele Varaždinske županije prepoznat je od strane organizatora te je Zona direktno pozvana da sudjeluje i podrži aktivnosti projekta kao partner na lokalnoj razini. 

Predavanje na temu „Kako financirati svoju poslovnu priliku?“

U osnovi projekta radi se o ciklusu 5 online predavanja, a četvrto po redu online predavanje i druženje (meetup), “Financiranje poslovne prilike”, bit će organizirano 4.11.2020. u 17.00 sati. 

Predavanje je online, na njega se mogu prijaviti svi, a cilj jeimati lokalnu komponentu kako bi potaknuli razmjenu iskustava poduzetnika s određenog područja. 

 

Pozivamo Vas da se uključite u spomenuti webinar, s ciljem razmjene informacija, iskustava i znanja između poduzetnika i sudionika te međusobne pomoći pri lakšoj realizaciji poduzetničkih pothvata. 

U prvom dijelu programa Saša Ivan Vrdoljak održat će predavanje na temu Financiranje poslovne prilike. 

Zatim slijedi panel rasprava u kojoj će sudjelovati Domagoj Boljar, suosnivač Miret startupa, Saša Ivan Vrdoljak, direktor tvrtke Alcina, Marin Bek, suosnivač i direktor Ascalie, Vedran Blagus, Investment Manager u regionalnom VC fondu South Central Ventures i  Mirna Marović, direktorica u VentureXchange te predsjednica Hrvatska Private Equity i Venture Capital Asocijacija (CVCA).

Sudjelovanje na događaju je besplatno i otvoreno za prijave sudionika iz cijele Hrvatske. 

Održat će se na platformi Zoom na hrvatskom jeziku. Potrebna je prethodna prijava putem sljedeće poveznice:https://bit.ly/bizhackscprijava. Više informacija o ciklusu online susreta dostupno je OVDJE.

Aktivno uključivanje i promocija ovog projekta predstavljaju još jednu u nizu aktivnosti Poslovne zone Ivanec d.o.o. kojima je cilj poticanje gospodarstva i razvoj poduzetništva kroz jačanje ljudskih potencijala, znanja i kapaciteta poduzetnika, umrežavanje sudionika i predstavljanje novih poslovnih prilika. Rad, uključivanje i poticanje takvih projekta u ovom je trenutku, posebno izazovnom za gospodarstvenike, još važniji i značajniji.

Partnerstvom na takvim online događanjima, uzevši u obzir posljedice i nove uvjete poslovanja definirane COVID-19 krizom, Poslovna zona Ivanec d.o.o., kao i Grad Ivanec, priključuju se suvremenim poslovnim trendovima prelaska na digitalne oblike komunikacije s poslovnom zajednicom, na novim platformama i kroz primjenu novih alata.  

print