Novosti

UDRUGA NADA Pogledajte dirljiv promo video o poticanju udomiteljstva

Utorak

„I ja želim obitelj, vaša odluka može promijeniti moj cijeli svijet“ poruka je promotivne kampanje o poticanju udomiteljstva koju je ove jeseni pokrenula Udruga udomitelja „Nada“ Ivanec.

U suradnji s tvrtkom Keraktiv d.o.o. i Janom Kerekešom, Udruga je snimila  promotivni video o važnosti, plemenitosti te značaju udomiteljstva za svako dijete.

Video je snimljen u centru Ivanca, a prikazuje osmogodišnjeg dječaka koji s tugom gleda svakodnevne prizore obiteljskih trenutaka, a upravo on žudi za obitelji i toplinom doma koja mu je uskraćena zbog narušenih obiteljskih odnosa.

Kroz promotivni spot sam dječak poziva obitelji da se odluče na udomiteljstvo i promijene nečiji život.

Video o promociji udomiteljstva sufinanciran je bespovratnim sredstvima Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike kroz trogodišnji projekt udruge Nada„Udomiteljstvo potaknimo, djecu osnažimo“. Riječ je o projektu kroz koji je na godišnjoj razini odobrena podrška u iznosu od 160.000 kuna.

Također, dio financijskih sredstava za kampanju osigurao je i Grad Ivanec.

I ovim putem, u sklopu aktivne kampanje Udruga Nadapoziva: Postanite udomitelj - promijenite nečiji život!

Kontaktirajte najbliži Centar za socijalnu skrb ili Udrugu udomitelja "Nada" Ivanec (Ul. kralja Tomislava 1; tel. 042 440 281 ili 098 9342 592).

Otvorite svoje srce ili vrata svog doma i postanite udomitelj!

Sve dodatne informacije potencijalni udomitelji mogu dobitina besplatni info telefon 0800 8282

print