Novosti

Nikola Jelić, jedan od najboljih futsal sudaca na svijetu, sudi na završnici Lige prvaka u Barceloni

Petak

Nikola Jelić, međunarodni futsal sudac (živi u Ribić Bregu), od danas do nedjelje sudi na završnom turniru UEFA Futsal Lige prvaka za sezonu 2019./2020. koji se održava u Barceloni.

Jeliću, koji je 2018. godine proglašen najboljim futsal sucem svijeta, dok je u izboru najboljeg suca za 2019. zauzeo drugo mjesto na svjetskoj rang listi, ovo je drugi put da dijeli pravduna završnom turniru. 

Podsjećamo, prošle je godine (zajedno sa Sašom Tomićem) sudio na završnici Lige prvaka u Kazahstanu.

Činjenica da je Jelić pozvan da sudi u Barceloni, samo potvrđuje njegov status jednog od najboljih futsal sudaca na svijetu. 

Veliko je to priznanje ne samo za hrvatski futsal i hrvatski sport u cjelini, već i za grad Ivanec koji mu je u povodu postignutih uspjeha već dodijelio Plaketu Grada, a prijam za Jelića priredio je i gradonačelnik M. Batinić.

U prvom polufinalnom dvoboju koji se igra danas u 16 sati sastat će se ElPozo Murcia i Tyumen, dok će se u 21 sat igrati drugi polufinalni dvoboj između Barcelone i KPRF-a, a na kojem će Nikola Jelić biti treći sudac. U Barceloni sudi i naš Saša Tomić.

Uz hrvatski sudački dvojac, u Barceloni su i futsal suci Čeh Ondrej Černy, Bugar Borislav Kolev, Portugalac Fernandes Coelho te Talijani Angelo Galante i Nicola Manzione.

Nikoli želimo uspješno suđenje na završnici Lige prvaka u Barceloni!

print