Novosti

TURISTIČKA ZAJEDNICA Na lokalitetima širom grada snimljena građa za promo turistički video

Petak

Centar Ivanca, Ivančica i Sv. Duh, Žgano vino, Friščićev mlin, Bistrica, Gradišče i Vražji stolček, Ivanečka mlinarska šetnica i gorice, Bistrica, ivanečki bajeri, arheološke iskopine i ivanečki rudnik – sve to lokaliteti su na kojima su tijekom protekla dva mjeseca snimani kadrovi za kratki promo video o turističkoj ponudi Ivanca.

Snimanje je naručila Turistička zajednica grada Ivanca, a realizacija je povjerena tvrtki Fractus iz Varaždina.

Kako bi doživljaj pojedinih destinacija bio što autentičniji, u snimanje su uključene i ivanečke udruge – Hrvatsko planinarsko društvo Ivančica, Društvo prijatelja narodnih običaja Maska, Udruga Ivanečki vitezovi, DŠR Salinovec i Klub padobranskog jedrenja LET, ali i obitelj mlinara Stjepana Friščića, Vesna Štruklec, ivanečki župnik vlč. Kristijan Stojko i dr.

Svi su oni na svoj poseban način prikazali i opisali ono najljepše što Ivanec može ponuditi – povijest, tradiciju i legende, planinarstvo i adrenalinske sportove, prirodne ljepote i bogatstva te  gastronomske posebnosti, ukratko, sve ono što posjetitelji tijekom cijele godine mogu doživjeti u našemu kraju.

Prema riječima voditelja TZ Borisa Jagetića Daraboša, u tijeku je montaža kadrova, a to znači da uskoro možemo očekivati i premijerno prikazivanje turističkog promo videa o Ivancu.

print