Novosti

Grad Ivanec objavio Javni poziv za dodjelu potpora poduzetnicima za sufinanciranje učeničkih stipendija

Srijeda

Grad Ivanec danas je objavio Javni poziv za dodjelu potpora poduzetnicima za pokrivanje dijela troškovaučeničkih stipendija za učenike s prebivalištem na administrativnom području grada Ivanca.

Njime je Grad pozvao sve poduzetnike (mikro, mala, srednja i velika poduzeća kao i obrtnike) koji posluju na gradskom području da se prijave za dodjelu gradske potpore u vidu pokrivanja dijela troškova učeničkih stipendija. 

Prijaviti se mogu svi koji za šk. godinu 2020./2021. s učenicima imaju sklopljen ugovor o stipendiranju, pod uvjetom da učenici imaju prebivalište na području Ivanca.

Grad će svim takvim poduzetnicima stipendije subvencionirati s 200 kuna mjesečno po učeniku, počevši od 1. rujna 2020. godine.

Pritom poduzetnik može koristiti neograničen broj potpora(ovisno o broju učenika koje stipendira), pod uvjetom da stipendija koju dodjeljuje učeniku nije manja od 300 kuna mjesečno.

Zahtjev za dodjelu potpora podnosi se na posebnom obrascu (u prilogu ovoga teksta, a dostupan je i u rubrici Službene objave na webu Grada www.ivanec.hr) ili u prostorijama gradskog Upravnog odjela za proračun, financije i gospodarstvo.

Svu propisanu dokumentaciju potrebno je poslati najkasnije do 5. studenog 2020. (isključivo poštom, preporučenom pošiljkom) na Grad Ivanec, Trg hrvatskih ivanovaca 9b, s naznakom Javni poziv - potpore za đačke stipendije.

Javni poziv: https://bit.ly/2HYlLzS

print