Novosti

U petak, 9. listopada, 39. sjednica Gradskog vijeća Ivanec

Petak

Drugi rebalans proračuna Grada Ivanca za 2020. godinu i proračunskih projekcija za 2021. i 2022., zajedno s izmjenama svih gradskih programa (gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture, održavanja komunalne infrastrukture te programa javnih potreba u kulturi, sportu i socijalnoj skrbi) bit će glavna tema nove, 39. sjednice Gradskog vijeća Ivanec koju je za petak, 9. listopada, sazvala njegova predsjednica Ksenija Sedlar Đunđek.

Na dnevnom redu je 18 točaka, među njima i izvješća o poslovanju Dječjeg vrtića Ivančice u pedagoškoj godini 2019./2020. te trgovačkih društava (za 2019.) kojima je Grad Ivanec osnivač ili u njima ima udjele – Varkoma d.d., Ivkoma d.d., Ivkom – Voda d.o.o., Čistoće d.o.o. Varaždin te Poslovne zone Ivanec d.o.o.

Od važnijih tema izdvajamo i polugodišnje izvješće o izvršenju gradskog proračuna za 2020., izvješće o radu gradonačelnika u prvih šest mjeseci ove godine te donošenje odluka o izradi urbanističkih planova uređenja groblja u Ivancu i groblja u Margečanu.

Pred vijećnicima će se naći i izmjena odluke o nerazvrstanim cestama te nekoliko drugih radnih pitanja iz djelokruga rada najvišeg gradskog predstavničkog tijela.

print