Novosti

Više od 150 prijavljenih za Poslovni uzlet Ivanec 2015.

Srijeda

Više od 150 poduzetnika, obrtnika i drugih predstavnika poslovne zajednice te studenata, poduzetnika – početnika i nezaposlenih visokoškolovanih mladih ljudi i srednjoškolaca prijavilo se za sudjelovanje na Poslovnom uzletu Ivanec 2015. što će se u četvrtak, 18. lipnja, održati u Hotelu Orion na Horvatskom. Riječ je o manifestaciji koju organiziraju Poslovni dnevnik, Grad Ivanec, Varaždinska županija i Ministarstvo poduzetništva i obrta, a koja obuhvaća besplatne edukacije namijenjene prvenstveno poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ima, ali i svima koji su zainteresirani za unapređenje svojih poslovnih znanja i vještina.

Na otvaranju će govoriti zamjenik varaždinskog župana Alan Košić, zatim, Milorad Batinić, gradonačelnik Ivanca i potpredsjednik Hrvatskoga sabora te Mislav Šimatović, glavni urednik Poslovnog dnevnika.

Nakon otvorenja uspješni lokalni poduzetnici sudjelovat će u panel diskusiji, pod nazivom „Kako biti uspješan poduzetnik”, gdje će okupljenima ispričati svoju priču o uspjehu, tj. kako su od ideje stvorili uspješan biznis.

Po završetku panel diskusije okupljenima će se obratiti i Gordan Maras, ministar poduzetništva i obrta, koji će se osvrnuti na stanje poduzetništva u Hrvatskoj.

Nakon uvodnih govora započinju edukacije i radionice za sve prijavljene sudionike. Poduzetnike će educirati renomirani stručnjaci iz raznih područja koji će polaznicima prenijeti svoja znanja i iskustva iz vlastite prakse.

Detaljnije informacije o navedenom događaju dostupne su na linku, a program edukacija dostupan je ovdje.

Predstavnici medija pozivaju se na otvorenje Poslovnog uzleta 18. lipnja 2015. u 09:30 sati, Hotel Orion, Horvatsko 28, Ivanec.

print