Novosti

NA PAŽNJU UDRUGAMA Do 21. 09. prijavite se za sudjelovanje na Danima otvorenih vrata udruga 2020.

Petak

Kako je i bilo najavljeno od strane Ureda za udruge Vlade RH, a o čemu su udruge imale priliku dobiti informaciju i  preko web stranice Grada Ivanca te Poslovne zone Ivanec d.o.o., od 24. do 26. rujna održat će se već tradicionalna nacionalnamanifestaciju usmjerena na promociju rada organizacija civilnog društva diljem Hrvatske - Dani otvorenih vrata udruga 2020.

Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. zajedno sa svojim specijaliziranim odjelom za EU fondove, Projektnim uredom,poziva ivanečke udruge da se priključe ovogodišnjim Danima otvorenih vrata, na kojima će i sami sudjelovati kroz posebno osmišljene aktivnosti. 

Zaposlenici Poslovne zone stoje na raspolaganju udrugama kojima je potrebna pomoć oko aktivnosti uključivanja u obilježavanje Dana otvorenih vrata.

Događaje koje će udruge organizirati bit će moguće prijaviti, a svi zainteresirani moći će ih pratiti putem mobilne aplikacije UdrugeInfo

Predstavnici udruga mogu već sada registrirati svoje profile te unositi aktivnosti i usluge koje žele predstaviti građanima. 

Rok za prijavu događanja je 21. rujna 2020.

Zbog novonastale epidemiološke situacije uzrokovane virusom COVID – 19 ovogodišnji se Dani otvorenih vrata održavaju online.

Manifestacija će se službeno otvoriti 24. rujna 2020. putem video poruka o važnosti civilnoga društva, a građani će moći sudjelovati u brojnim online predstavljanjima, video sadržajima, kvizovima i edukativnim aktivnostima, dok će se posjetom udrugama (poštujući sve propisane epidemiološke mjere) moći upoznati s društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

U vremenu održavanja Dana otvorenih vrata udruga, svi zainteresirani će moći zaigrati online kviz o udrugama u Republici Hrvatskoj na Facebook profilu Dana otvorenih vrata udruga te sudjelovati u Šetnji kroz povijest udruživanja u Zagrebu.

Sva događanja Dana otvorenih vrata udruga mogu se pratiti na web i mobilnoj aplikaciji UdrugeInfo, kao i putem Facebook stranice www.facebook.com/DaniUdruga

Za sve dodatne informacije, kao i za pomoć oko sudjelovanja,udruge se mogu javiti Projektnom uredu za EU fondove na mail [email protected]  ili na broj telefona 042/645-482.

print