Novosti

U četvrtak, 16. srpnja, 38. sjednica Gradskog vijeća Ivanec

Utorak

Uz obvezu poštivanja svih propisanih epidemioloških mjera zaštite od COVID-19, u četvrtak, 16. srpnja u Kino dvorani Ivanec održat će se 38. sjednica Gradskog vijeća Ivanec.

Na dnevnom redu sazvane sjednice naći će se dvanaest točaka pa će tako ivanečki gradski vijećnici raspravljati i donositi odluke o Programu povećanja energetske učinkovitosti obiteljskih kuća na području grada Ivanca.

Osim toga, pred vijećnicima je i donošenje Odluke o produljenju važenja Strategije razvoja Grada Ivanca za razdoblje od 2014. – 2020. godine te Odluke o izradi Plana razvoja Grada Ivanca za razdoblje od 2021. – 2027. godine.

Glavnina dnevnog reda vezana je uz tematiku zaštite od požara na području grada Ivanca pa tako slijedi rasprava i glasanje o Odluci o donošenju Procjene ugroženosti od požara i tehnološke eksplozije te Plan zaštite od požara za Grad Ivanec. Potom slijedi prihvaćanje Izvješća o stanju zaštite od požara na području Grada Ivanca za 2019. godinu. 

Točke dnevnog reda su i: Godišnji provedbeni plan unaprjeđenja zaštite od požara na području grada Ivanca za 2020. godinu te Plan operativne primjene Programa aktivnosti u provedbi posebnih mjera zaštite od požara od interesa za Republiku Hrvatsku u 2020. godini na području grada Ivanca.

Na srpanjskoj sjednici, a koju je sazvala predsjednica Gradskog vijeća Ksenija Sedlar Đunđek, naći će se i Izvješće o korištenju sredstava proračunske zalihe za mjesec: siječanj - svibanj 2020. godine.

Vijećnicima će biti predstavljen i Izvještaj o mjerenjimaposebne namjene u naselju Horvatsko, u blizini peradarske farme, a na ovoj će sjednici vijećnici odlučivati i o imenovanju članova Upravnog odbora novoosnovane Zaklade Grada Ivanca.

print