Novosti

Glavni pokrovitelj Dana grada Ivanca

Ponedjeljak

Generalni pokrovitelj proslave Dana grada Ivanca 2015., uključujući i manifestaciju Ivanec kuha su Mesna industrija Braća Pivac d.o.o., PPK Karlovačka mesna industrija i Dalmeso d.o.o.

Ova je Grupacija osigurala vrijedne nagrade za posjetitelje Gospodarskog sajma koje će se izvlačiti u velikoj nagradnoj igri u subotu, 20. lipnja navečer, na ivanečkoj špici.

Izdvojit će tri vrijedne nagrade, a najsretnijeg dobitnika očekuje poklon bon u iznosu 500,00 kuna, odnosno, u tolikoj će vrijednosti moći izabrati robu (svježe meso, pršut, drugi trajni i polutrajni proizvodi)  u nedavno otvorenom prodajnom objektu u Malezovoj ulici u Ivancu!

Isto tako, Grupacija će osigurati i tri prve nagrade za ekipe koje na Ivanečkom kotliću pripreme najbolji gulaš. To nije sve, jer pokrovitelj je ujedno odlučio osigurati i svježe meso (po 2 kilograma po kotliću) za svaku ekipu koja se prijavi na natjecanje! Dakako, u kuhanju gulaša okušat će se i predstavnici Grupacije, pa im želimo dobru kuharsku sreću!

Grupacija će se na Danima Ivanca predstaviti u posebnoj izložbenoj pagodi na gradskoj špici. Kako bi njena prezentacija bila što zanimljivija i primamljivija te kako bi ujedno posjetiteljima predstavili svoj zaštićen proizvod – dalmatinski pršut, djelatnici će ga rezati u subotu, 20. lipnja, kad se na špici očekuje najviše posjetitelja. Dan prije, u petak, 19. lipnja, svi posjetitelji moći će degustirati jedan od top 15 suhomesnatih artikala iz proizvodnog asortimana grupacije te još tri grill artikla (bit će i u prodaji po promotivnim cijenama), s obzirom na to da je ljeto vrijeme izleta i roštiljada.

U tih 15 artikala bit će i jeger RFS po top cijeni od 28,90 kn/kg pošto je taj artikl na našem području tražen artikl.

Dakle, na posjetiteljima je da samo dođu i svrate u pagodu gdje ih, uz originalno aranžirane štandove, očekuju i noviteti iz ponude spomenute Grupacije.

print