Novosti

GRAĐANE ZBUNILA RJEŠENJA HRVATSKIH VODA Nema razloga, riječ je o redovitoj zakonskoj proceduri

Utorak

Vlasnike stambenih prostora s područja grada Ivanca ovih su dana zbunila pa i oneraspoložila rješenja koja su dobili od Hrvatskih voda, a kojima im se utvrđuje obveza plaćanja naknade za uređenje voda.

U vezi s time iz Upravnog odjela za proračun, financije i gospodarstvo Grada Ivanca naglašavaju da su ova rješenja dio redovite zakonske procedure, odnosno ove godine se samo obnavljaju do sada važeća rješenja.

Pritom ponovno naglašavamo da se – temeljem zakonskih propisa - naknada za uređenje voda plaća zajedno na nalogu za plaćanje s komunalnom naknadom prema Gradu Ivancu.

Stoga obavještavamo građane da temeljem zaprimljenih rješenja neće biti nikakvog poskupljenja naknade za uređenje voda niti pak je potrebno raditi neke dodatne uplate, već je dovoljno redovito plaćati uplatnice koje je početkom ožujka Grad Ivanec dostavio za komunalnu naknadu, i to s dospijećem 31. ožujka, 20. svibnja, 20. kolovoza i 20. studenog tekuće godine.

Za sve dodatne informacije po pitanju plaćanja komunalne naknade i naknade za uređenje voda možete se obratiti na tel. 042 404 878, 042 404 885.

print