Novosti

POZIV PODUZETNICIMA POSLOVNE ZONE IVANEC Pomoć u prijavama za krizne mjere, savjetovanja, web promidžba…

Petak

Poslovna zona Ivanec d.o.o. i Projektni ured Grada Ivanca za EU fondove nastavlja s redovitim praćenjem i informiranjem poduzetnika, obrtnika, OPG-ova i ostalih poslovnih subjekata o mjerama koje se svakodnevno donose kao odgovor na gospodarsku krizu uzrokovanu pandemijom koronavirusa.

Niže cijene usluga kao dodatna potpora oporavku gospodarstva

Poslovna zona Ivanec je, u namjeri da doprinese bržem oporavku gospodarstva, uvela dodatne popuste za svoje klijente kod razrade projektnih prijava za apliciranje na dostupne mjere bilo da se radi o povoljnim COVID zajmovima HAMAG BICRO-a, zatim, mjerama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, relevantnih ministarstva teregionalnih i lokalnih javnih tijela.

Uz izradu poslovnih planova, Projektni ured za svoje klijente ispunjava i ostale potrebne obrasce, izjave i troškovnike, a nastavlja i s ustaljenom praksom pomoći gospodarstvenicima oko prikupljanja i kompletiranja ostale potrebne dokumentacije za prijavu.

Novi, brži i jednostavniji kanali komunikacije s klijentima 

S obzirom da su na snazi stroge mjere propisane od Nacionalnog stožera civilne zaštite o načinu i mogućnostima rada i poslovanja s klijentima, Poslovna zona Ivanec d.o..o. svoje je poslovanje usmjerila na rad u digitalnom okruženju. 

U svrhu pružanja brze, kvalitetne i relevantne podrške u redovito je poslovanje uvela online kanale komunikacije u  vidu aplikacije SKYPE i aplikacije ZOOM. Za pomoć kod instalacije ili primjene navedenih alata komunikacije, njeni će vam zaposlenici pružiti svu potrebnu pomoć.

Sve potrebne savjete i informacije poduzetnici i dalje mogu dobiti telefonom ili e-mailom.

Usluga savjetovanja i informiranja poduzetnika ostaje besplatna.

Potpora za bolju vidljivost poduzetnika na  tržištu putem digitalnog web kataloga poduzetnika 

Podrška poduzetnicima u segmentu promidžbe, marketinga i novih poslovnih nastavlja se kroz Poslovni imenik Grada Ivanca, a registracija i korištenje imenika besplatna je za sve korisnike. U trenucima kada je osiguranje tržišta i pronalaženje klijenata kod krucijalne važnosti, navedena usluga još je značajnija za cijelu poslovnu zajednicu.

Stoga Poslovna zona Ivanec d.o.o. poziva sve zainteresirane poslovne subjekte da iskoriste ovu priliku za promociju. 

Za to je samo potrebno dostaviti svoje podatke i time se uključiti u kreiranje prvog poslovnog imenika za područje grada Ivanca. Više o samoj registraciji u upisu u poslovni imenik možete pronaći OVDJE.

Podsjećamo, riječ je o besplatnom online katalogu poslovnih subjekta, jedinstvenoj web platformi, koja predstavlja centralno mjesto promocije cjelokupnog ivanečkog gospodarstva te  omogućuje jačanje lokalne suradnje i partnerstva među poduzetnicima i lako pronalaženje klijenata i poslovnih partnera s cijelog domaćeg i inozemnog tržišta. 

Besplatni poslovni imenik u funkciji je više od godinu dana te broji preko 120 poslovnih profila. Navedena web platforma je proizašla iz uspješno provedenog EU projekta Poslovne zone Ivanec d.o.o. 

Prijava u bazu za on line savjetovanje i informiranje

Ukoliko netko od poduzetnika obavijest o aktualnim mjerama nije dobio e-mailom, a želi biti u tijeku s  obavijestima i informacijama o pripremi i provedbi gospodarskih mjera - nacionalnih i lokalnih - neka Projektnom uredu dostavi svoju e-mail adresu i naziv tvrtke kako bi bio uvršten u bazu podataka. 

Pozivaju se svi zainteresirani da se za svaku potrebnu pomoć ili uslugu obrate Projektnom uredu za EU fondove, tel.042/645-483 ili 042/645-482 ili na e-mail adresu [email protected].

print