Novosti

Obavijest Stožera civilne zaštite Grada Ivanca o izdavanju propusnica

Nedjelja

Ukoliko građani nemaju mogućnost ispuniti e-propusnicu, možete je zatražiti i putem e-maila i to tako da na e-mail Stožera civilne zaštite Grada Ivanca [email protected] dostavite sljedeće podatke:

  • Ime i prezime
  • Adresu prebivališta ili boravišta
  • OIB
  • Relaciju
  • Razlog napuštanja mjesta prebivališta koji mora biti opravdan

Ukoliko je razlog opravdan, odobrena propusnica automatski se šalje na Vašu e-mail adresu.

E-propusnice i propusnice zatražene putem e-maila stižu vam u roku sat-dva.

Ukoliko pak nemate mogućnosti zahtjev zatražiti elektroničkim putem, bilo putem e- maila ili e-propusnice, izdavanje propusnice iz opravdanih razloga možete zatražiti u Vatrogasnom domu u Ivancu, Ulica V. Nazora 8.

Propusnice se u vatrogasnom domu izdaju u vremenu od 08:00-12:00 sati.

Napominjemo da je za vikend propusnice potrebno najaviti već u petak jer se u subotu i nedjelju neće izdavati ni fizički niti preko e-maila, već samo preko sustava e-propusnice.

Propusnice za kretanje na području grada Ivanca nisu potrebne.

Pravne osobe

Napominjemo da je Odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske definirano da od 6. travnja svi trebaju imati digitalne propusnice, pa Vas molimo da si ih i vi pokušate izdati preko sustava https://epropusnice.gov.hr/. 

Ukoliko ćete imati tehničkih poteškoća, za podršku se, molimo, obratite podršci Ministarstva uprave, koje je i izradilo sustav e-propusnica.

Dostavljamo i njihove kontakte: e-pošta za opće upite glasi [email protected]; e-pošta za poslodavce je [email protected], a e-pošta za liječnike je [email protected].

Na mailove odgovaraju od 0 do 24, a na kontakt telefonu - 0800 8090 - su dostupni od ponedjeljka do petka od 8 do 17 sati.

Napominjemo da si poslodavac izdaje propusnicu na maksimalno 14 dana. 

print