Novosti

Gradonačelnik Batinić poduzetnicima: Uz Krizne mjere, što još može Grad učiniti za olakšavanje vašeg poslovanja?

Ponedjeljak

Gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić prošlog se tjedna pismeno obratio svim poduzetnicima koji posluju na administrativnom gradskom području te ih zamolio da se povratno očituju o programu Kriznih mjera Grada Ivanca usmjerenih ublažavanju posljedica velikih šteta koje u aktualnoj epidemijskoj situaciji trpi gospodarstvo.

Uz zamolbu da proanaliziraju predloženu Odluku o mjerama potpore poduzetništvu i da svoje ocjene povratno pošalju gradskoj upravi, pozvao je poduzetnike da se Gradu jave s prijedlozima i idejama o tome na koji im način Grad (u okviru svojih zakonskih nadležnosti) – a povrh već objavljenih Mjera potpora - može dodatno pomoći i kakvu im još vrstu potpore može pružiti kako bi im olakšao poslovanje i pomogao u ublažavanju šteta.

- Vaši prijedlozi i ideje glas su realnog sektora i njima ćete mi omogućiti da interese gospodarstva Ivanca i Varaždinske županije što bolje zastupam i u Saboru RH, kada na dnevni red dođe izglasavanje mjera Vlade RH – poručuje poduzetnicima M. Batinić.

Također, od poduzetnika je zatražio i informaciju o trenutačnoj situaciji u njihovim tvrtkama, o tome kakvim kapacitetom posluju, kako stoje s ugovorima i narudžbama itd.

Povratni odgovori poduzetnika već su počeli stizati.

print