Novosti

VAŽNO Stožer CZ Ivanec propusnice izdaje samo građanima s prebivalištem ili s privremenim boravištem na području grada Ivanca

Petak

S obzirom na to da u Stožer civilne zaštite i u gradske službe stiže velik broj zahtjeva i upita vezanih uz izdavanje propusnica od strane građana Lepoglave, Bednje, Donje Voće, Maruševca, Vidovca i drugih mjesta, pa čak i Slovenije, obavještavamo građane da Stožer civilne zaštite Grada Ivanca PROPUSNICE MOŽE IZDATI ISKLJUČIVO GRAĐANIMA S PREBIVALIŠTEM ILI S PRIVREMENIM BORAVIŠTEM NA ADMINISTRATIVNOM PODRUČJU GRADA IVANCA.

Pod Grad Ivanec ulaze sljedeća naselja: Ivanec, Bedenec, Cerje Tužno, Gačice, Gečkovec, Horvatsko, Ivanečka Željeznica, Ivanečki Vrhovec, Ivanečko Naselje, Jerovec, Kaniža, Knapić, Lančić, Lovrečan, Lukavec, Margečan, Osečka, Pece, Prigorec, Punikve, Radovan, Ribić Breg, Salinovec, Seljanec, Stažnjevec, Škriljevec, Vitešinec, Vuglovec i Željeznica.

Stoga molimo građane susjednih područja da se za izdavanje propusnica obrate stožerima gradova i općina u kojima imaju prebivalište ili privremeno boravište.

Nadalje, sve građane molimo da uvaže činjenicu da na zaprimanju, evidenciji i izdavanju propusnica radi nekoliko članova Stožera civilne zaštite Grada Ivanca te da je svaki od njih zasipan s više stotina poziva dnevno.

Ako vam trenutačno ne odgovaraju na poziv, to ne znači da ne rade, već istovremeno primaju i obrađuju druge pozive građana. Apeliramo i molimo za strpljenje, svaki će zahtjev biti obrađen.

print