Novosti

POKLADNI UTORAK Fašničko veselje malih maškara iz dječjih vrtića Ivančice i Bambi

Utorak

Kakvo li su samo veselje danas na Kinotrgu priredile male maškare iz dječjih vrtića Ivančice i Bambi!

Nakon što je uz pjesmu prodefilirala ulicama Ivanca, šarena povorka praćena maskiranim tetama na Kinotrgu je najprije zaplesala uz tradicionalnu pokladnu pjesmu „Djed posije repu, baba veli mak…“, a nakon toga male su maškare zabavu nastavile uz druge prigodne pjesme.

Maleni su se kostimirali po volji pa su Kinotrgom skakali, pjevali i plesali najrazličitiji likovi iz dječjih bajki i filmova, a za djecom nimalo nisu zaostajale ni tete odgojiteljice preobučene u vile, pčelice, klaunove i druge, djeci drage likove.

Dječji krabuljni ples sa simpatijama su pratili okupljeni građani i roditelji koji su, naravno, maskiranu dječicu ovjekovječili desecima fotografija.

Slijedom dugogodišnjeg običaja, male maškare i ove su godine obišli i gradski čelnici, gradonačelnik Milorad Batinić sa svojim zamjenicima Lidijom Kozina i Brankom Putarekom, te ih počastili bombonima i čokoladicama.

Veselju se, naravno, pridružila i ravnateljica Dječjeg vrtića Ivančice Milena Golubić, a dječji fašnički ples došao je pogledati i ivanečki župnik vlč. Kristijan Stojko.

print