Novosti

SVI NA KLIZANJE! Klizalište u pogonu danas od 17 sati, rad klizališta produljuje se do 12. siječnja!

Ponedjeljak

Nakon proljetnih temperatura i južnog vjetra koji je proteklih dana „ubio“ led na klizalištu, novi je tjedan započeo s nižim temperaturama i - s dobrim vijestima. 

A one glase: Klizalište će danas (ponedjeljak) ponovno biti u punom pogonu od 17 sati nadalje pa pozivamo sve zainteresirane – velike i male, mlade, iskusne klizače i početnike te sve one koji žele da se barem jednom u životu na klizaljkama otisnu na led – da već danas svakako dođu na gradsku špicu.

Od danas klizalište će raditi po utvrđenom radnom vremenu i to:

Radno vrijeme klizališta

• ponedjeljak – petak: 11.00 – 21.00 sat
• subota: 9.00 – 23.00 sata
• nedjelja: 9.00 – 21.00 sat
• Na Božić i Novu godinu: 17.00 – 22.00 sata

U sklopu klizališta očekuje vas i tipična blagdanska šarena ponuda koja seže od božićnih ukrasa, rasvjete i bajkovite kućice dječjih vrtića Ivančice i Bambi, kod koje se možete fotografirati s Djedom Božićnjakom, pa sve do fritula, kokica, hamburgera, kuhanog vina i džina, piva itd.

Za svu djecu i građane imamo još jednu lijepu vijest: S obzirom na tjedan klizanja koji smo zbog proljetnih temperatura morali preskočiti, Grad Ivanec je s vlasnikom klizališta dogovorio produžetak njegova rada i to čak do 12. siječnja! 

Dakle, zadnji dan rada klizališta neće biti 6. siječnja, kako je to isprva bilo planirano, već će djeca imati prilike u klizanju uživati tjedan dana više. Pritom napominjemo da je riječ o gratis usluzi, koju Grad neće trebati dodatno platiti.

Što se tiče Škole klizanja, za koju vlada velik interes, točne termine još ćemo objaviti, a jednako tako i termine nastupa pojedinih gradskih udruga u sklopu božićnih dana.

Djeci želimo puno radosti na školskim praznicima!

print