Novosti

U subotu, 21. prosinca, svečana dodjela stipendija Grada Ivanca za ak. godinu 2019./2020.

Utorak

U subotu, 21. prosinca, u Gradskoj vijećnici održat će se prigodna svečanost na kojoj će  gradonačelnik Milorad Batinić studentima uručiti ugovore o dodjeli stipendija Grada Ivanca za ak. godinu 2019./2020. 

Ovakvi prijemi studenata praksa su kakvu Grad njeguje već niz godina, a sve sa željom da se gradska uprava i osobno upozna sa svojim stipendistima. 

Ove je godine gradonačelnik M. Batinić donio Zaključak o stipendijama s dvije novine: prva je ta da će Grad Ivanec u novoj akademskoj godini studentima dodjeljivati ukupno 50 stipendija, što je 10 više nego dosad, a druga je povećanje iznosa stipendija studentima koji ih primaju temeljem socijalnih prilika u obitelji i uspjeha u školovanju.

Tako će studenti koji se školuju za deficitarna zanimanja, primati mjesečne stipendije od 800 kuna, dok će studenti, koji ih primaju temeljem socijalnog statusa i uspjeha u dosadašnjem školovanju, dobivati 600 kuna stipendije.

Svečanost počinje u 18 sati, a sve dobitnike stipendija pozivamo da se svakako odazovu kako bi potpisali ugovore i kako bi im se temeljem toga do kraja ove godine mogli isplatiti zaostaci stipendija za listopad, studeni i prosinac.

print